Рівненський велосипедист переміг у Польщі

1361 0

Ми у соцмережах:

Рівненський велосипедист переміг у Польщі

Учень Рівненської ДЮСШ №5 Олександр Гудима переміг у юнацьких змаганнях з маунтинбайку, що проходили у Польщі. Участь у перегонах брало 55 спортсменів з шести країн. Вони відбувалися паралельно з дорослим етапом Кубка світу.

— Так склалося, що на старті Олександра поставили в останній ряд учасників, — розповів його тренер В’ячеслав Федорчук. — Незважаючи на те, що це одна з найскладніших трас в Європі, Гудима зміг з хвоста вибратися на перше місце, випередивши при цьому найсильнішого гонщика Польщі. Такий результат вселяє неабиякий оптимізм перед чемпіонатом світу, що у серпні проходитиме в Італії.

— На який результат ви очікуєте?

— Це залежить від багатьох факторів, зокрема, від велосипеда. У 2017?му міськрада купила нам два американських велосипеди. Завдяки цьому ми досягли високих результатів. Так, Олександр Гудима перший номер в юнацькій збірній. Кандидатом на участь в чемпіонаті світу також є Віктор Голуб. Але ці велосипеди вже зносилися. Нещодавно саме поломка завадила Гудимі виграти гонку. Тому дуже сподіваюся, що міська влада перед чемпіонатом світу зможе придбати Олександру Гудимі новий сучасний велосипед.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також