Рівненський «Верес» звернувся до Хомка за грошима

1286 0

Ми у соцмережах:

Рівненський «Верес» звернувся до Хомка за грошима

Футбольний клуб «Верес» попросив фінансової допомоги у міського голови Рівного Володимира Хомка та міської ради.

Як написав у своєму Facebook прес-секретар клубу Олексій Кривошеєв, міська рада позитивно відреагувала на звернення футболістів, керівництва клубу та вболівальників:

- Всі знають про критичну фінансову ситуацію, яка склалася у футбольному клубі «Верес». Сподівання на залучення нових спонсорів з середовища місцевого бізнесу не дали очікуваних результатів. Спонсорами клубу стали будівельна компанія «Фіалка», магазин «iOlka» та продовжила свою підтримку клубу компанія «AutoPlus». Клуб повністю виконав свої зобов’язання перед спонсорами, а ті, в свою чергу, - виконали зобов’язання перед клубом. Але цього не вистачило для задоволення всіх потреб команди. Не вистачило навіть тих близько п’яти мільйонів, які з особистих коштів вклав у команду Олексій Хахльов.

Наразі ми отримали позитивну відповідь від міської ради. Міський голова Володимир Хомко та депутати рівненської міськради готові надати свою допомогу і підтримку у вирішенні проблем «Вереса».


Нагадаємо, що футболісти рівненського «Вереса» пригрозили керівництву клубу страйком, якщо їм не виплатять за три місяці заборговану заробітну плату.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також