Рівненський журналіст пояснив, чому українці не люблять боксера Усика

4592 0

Ми у соцмережах:

Рівненський журналіст пояснив, чому українці не люблять боксера Усика

Рівненський журналіст Юрій Дюг на своїй сторінці у Facebook поділився роздумами про те, чому український боксер Олександр Усик не користується народною любов'ю.

 За словами чоловіка, Усик на прес-конференції обурився тим фактом, що жоден телеканал не показував його бій з Джошуа.

- Відповім. Для того, щоб українські канали платили великі гроші за ліцензію на показ твого бою – треба бути цікавим українському глядачу. Треба мати велику фанатську базу в себе на батьківщині, працювати з нею, прислухатися, цінувати свою країну, її людей, її мову і культуру. А коли ж ти плювати хотів на думку фанатів, демонстративно про це кажеш, записуєш ефіри з Шарієм, - то чого ж ти тоді дивується, що тебе не люблять?

На фото: Юрій Дюг

Юрій Дюг зазначив, що сучасний спорт - це не тільки навики і вміння, а й емоції і шоу. Публіка має любити спортсмена і бути готовою заповнювати стадіони, дивитися всі бої, ходити у футболках з його фото тощо. Усього цього не спостерігається стосовно Олександра Усика у той час, коли брати Клички і з меншими здобутками на рингу змогли завоювати увагу аудиторії.

- У спортивному плані Олександр Усик вже перевершив досягнення обох братів і вписав своє ім’я в історію жирнішим шрифтом. Але ви можете собі уявити, щоб в Україні хоч раз не показали на телеканалах бої Кличків? У Кличків була мільйонна фанатська база, як в Україні, так в Німеччині. Вони постійно з нею працювали, їздили в тури містами, випускали книги, засновували благодійні фонди, знімались в кліпах і кіно, стояли з своїм народом на Майдані. А що не знали – то йшли до грамотних консультантів з піару і питали. А куди ж ходить Усик? До яких радників і консультатів? Максимум - до московських попів… А вони вчать його скрєпам, замість того, що навчити його хоч іноді тримати язик за зубами, і не коментувати зі своїм ватним бачення питання російсько-української війни...

Рівненський журналіст додав, що Усік – геніальний спортсмен, трудівник в рингу і поза ним. Але хороший спортсмен - ще не значить народний чемпіон і улюбленець публіки.

- Усі справді великі народні чемпіони мали шану і пітримку мільйонів. В першу чергу своїх співвітчизників. Бо якщо тебе не люблять на батьківщині, то чому тебе мають любити в іншій країні? А Усик... Поки він перемагає – будуть пости вітання в соцмережах, як тільки програє – одразу ж забудуть. Зафіксують в історії – і забудуть. І прикладів таких маса. Бо треба любити свій народ, свою націю, свою Україну, а не втирати мантри про «адін народ» з росіянцями.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також