Рівненського нардепа затримала чеська поліція, запідозривши у шахрайстві

2430 0

Ми у соцмережах:

Андрій Лозовий у Празі. Фото з його сторінки у Facebook

Андрій Лозовий, 29-річний представник Радикальної партії у парламенті, вчора був затриманий в аеропорту Праги. Про це повідомив сам нардеп, родом, між іншим, з Рівного, на своїй сторінці у Facebook.

За словами нардепа, він став жертвою валютних аферистів.

«Помічник міняв кошти -- і йому дали фальшиві (він зараз у поліції в Україні пише про це заяву), - написав Лозовий. – Я був у Празі. Вертаючись, хотів купити в duty free подарунок мамі Оксані Лозовій І виявилося, що гроші - фальшиві. Оскільки в чеському законодавстві спроба розрахуватися фальшивими коштами прирівнюється до їх виробництва – мене затримали, зняли з літака. Як в кіно. Завезли у найближчий відділок. Вісім годин тримали там (коли шмонали, навіщось заглядали у вуха). Але, зрештою, розібралися, що я не скоїв злочин, а навпаки - став жертвою шахраїв, тому в провадженні чеської поліції я проходжу як потерпілий.

Андрій Лозовий додав, що його звільнили завдяки підтримці українських нардепів, глави Нацполіції Сергія Князєва та посла Євгена Перебийноса.

Мама Андрія Лозового – Оксана Лозова, нагадаємо, є депутаткою Рівненської обласної ради та керівницею обласного осередку Радикальної партії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також