Сина рівненського співака побили представники «російського світу»

2700 1

Ми у соцмережах:

Сина рівненського співака побили представники «російського світу»

На рівненського співака та соліста філармонії Леоніда Репету двічі нападали невідомі.

Як він розповів на сесії міської ради, це трапилося через його дискусію у Facebook. Невідомий під ім’ям Іван Степанюк у нецензурній формі висловлювався проти Степана Бандери та всього українського. Коли пан Репета вступив з ним у словесну перепалку, то той йому погрожував. Після цього захисник «російського світу» Іван Степанюк з молодиками на чорному позашляховику переслідував його та побив сина.

Одразу після нападу митець звернувся до СБУ, поліції та прокуратури. Як Репета повертався ввечері з сім’єю додому, то на них біля будинку знову напали. Молодики в масках розбили вікна в його авто та втекли. 

—Поліція та правоохоронці абсолютно бездіють. Охорону мені надали лише після того, як я зателефонував до свого друга в Київ, — розповів Леонід Репета.

Готовність надання допомоги митцю висловив активіст Роман Коваль.

— Якщо правоохоронці не покарають винних, то патріоти створять загони самооборони, як у 2015 році. Цих негідників мають покарати напоказ усім, бо з одного боку ми воюємо, а з іншого — представники російського світу нападають на патріотів України, — прокоментував ситуацію Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також