Рівненську атомку перевірятимуть росіяни та французи

1036 0

Ми у соцмережах:

Рівненську атомку перевірятимуть росіяни та французи

Рівненську АЕС знову перевірятимуть експерти Паризького та Московського центрів Всесвітньої Асоціації організацій, які експлуатують АЕС. Вони працюватимуть на атомці 22-26 жовтня.

Співпраця полягає у спільних партнерських перевірках, місіях технічної підтримки, семінарах, під час яких відбувається обмін досвідом. Цього разу експертами стануть п’ятеро представників Паризького та Московського центрів ВАО АЕС. За результатами попередньої партнерської перевірки, яка відбулася у 2016 році, рівненські атомники мали усунути ряд зауважень.

«Загалом картина підготовки до пост-місії є позитивною, - розповідає заступник генерального директора РАЕС з персоналу Ігор Вітковський, - Сьогодні чітко прослідковується прогрес щодо усунення зауважень – виконано чималий обсяг робіт, проведено навчання персоналу, здійснено локальні перевірки на робочих місцях та під час обходів. Такі заходи сприятимуть тому, що людський фактор ставатиме більш прогнозованим. Задля виключення його негативного впливу на безпеку ,відділом кадрів, відділом розвитку персоналу та навчально-тренувальним центром ведеться щоденна кропітка робота з персоналом РАЕС»..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також