Рівнеоблводоканал нагадує рівнянам про повірку лічильників

2488 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Якщо проігнорувати термін повірки, то нараховувати плату будуть за нормами водоспоживання.

 - Нагадуємо, якщо термін повірки Вашого водолічильника настав після 24 лютого 2022 року, просимо провести її до 1 серпня 2023 року. Це дасть змогу і далі проводити розрахунки за послуги холодного водопостачання відповідно до показників Ваших лічильників, - звертається до споживачів "Рівнеоблводоканал".

Повірка лічильників для фізичних осіб (населення) та юридичних осіб може бути виконана у майстерні РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал", яка знаходиться за адресою: вул.І.Вишенського, 6, м. Рівне або зателефонувати за номером 64-37-30 або 64-26-41, - йдеться на сайті підприємства.
 
Окрім того, така повірка може бути виконана іншою спеціалізованою організацією, що має ліцензію на право виконання таких робіт.
 
 - УВАГА! Самостійно знімати пломбу на лічильнику заборонено. Це обов’язок менеджера зі збуту, або представника служби з обслуговування засобів вимірювальної техніки РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал". Інформацію про терміни проведення повірки лічильника(ів) можна отримати, перейшовши на сторінку особовий рахунок https://my.vodarivne.com/login або в паперових рахунках, - додають на підприємстві.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також