«Рівнеоблводоканал» отримав новий спецавтомобіль за 3 мільйони гривень

843 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеоблводоканал» отримав новий спецавтомобіль за 3 мільйони гривень

Сьогодні обласне підприємство «Рівнеоблводоканал» отримало у свій арсенал новий каналопромивочний автомобіль.

Машина КО503КП-12 українського виробництва призначена для очищення та промивання каналізаційних мереж діаметром від 150 до 1000 міліметрів. Продуктивність насосу – 12 кубометрів за годину. Машину придбали для підприємства за обласні кошти.

«Це чергова обнова для «Рівневодоканалу», - розповідає голова ОДА Віталій Коваль. – Взимку ми передали два нові автомобілі для перевезення аварійних бригад, а також газозварювальні апарати. Таким чином, підприємство постійно оновлюється. Цей автомобіль придбаний за обласні кошти, його вартість майже 3 мільйони гривень. Обласна рада підтримала нашу ініціативу та проголосувала за виділення коштів».

Голова обласної ради Олександр Данильчук відзначає, що машина потужна і є міцнішою, що є наразі у підприємтва. До сьогодні «Рівневодоканал» користується старою технікою – машинами 1976 року та 2008 року.

За словами директора «Рівнеоблводоканалу» Андрія Карауша, машина для підприємства вкрай потрібна, адже каналізаційні мережі необхідно регулярно чистити від великої кількості різних забруднень. Тому автомобіль не буде простоювати жодного дня.

«Його головна перевага – насос високого тиску, який створює тиск до 190 атмосфер. Також машина має утеплений резервуар на 8 кубів води, що дає можливість працювати взимку. Шланг дозволяє на 100 метрів під землею розбивати увесь бруд та застій. Є спеціальні насадки, які подрібнюють каміння, коріння, чистять трубопровід», - розповів Андрій Карауш про технічні характеристики нової техніки. 

За повідомленням пресслужби Рівнеоблводоканал.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також