Рівнеоблводоканал - споживачам: паперові платіжки за серпень надійдуть до 20 вересня

148 0

Ми у соцмережах:

Рівнеоблводоканал - споживачам: паперові платіжки за серпень надійдуть до 20 вересня

Рахунки за централізоване водопостачання та водовідведення за серпень вже сформовані, паперові споживачі отримають до 20 вересня, повідомляє Рівнеоблводоканал.

“Щиро дякуємо кожному споживачу, який попри війну в Україні знаходить можливість сплачувати вчасно, адже саме ваша оплата є запорукою цілодобового водопостачання та водовідведення”, - йдеться на сайті Рівнеоблводоканалу.

Оплатити за послуги можна кількома зручними способами:

- в особистому кабінеті на сайті за посиланням http://vodarivne.com/ - у чат-боті Viber https://www.viber.com/rivneoblvodokanal

- в касі підприємства або терміналі - особисто звернувшись до оператора служби обліку і реалізації води за адресою вул.І.Вишенського, 6, м. Рівне;

- в терміналі - особисто звернувшись до оператора служби обліку і реалізації води за адресою вул. Волинських Чехів, 1, смт. Квасилів.

- в терміналі- особисто звернувшись до оператора служби обліку і реалізації води у відділенні ЦНАПу Гощанської селищної ради за адресою вул.Східна, 6А.

- у відділенні будь- якого банку чи Укрпошти

Питання щодо оплати послуг водопостачання та водовідведення можна з’ясувати у оператора кол-центру служби обліку і реалізації води за тел. 0800-219-218.

Абонентам - боржникам, які не бажають опинитись у переліку тих, до кого можуть бути застосовані заходи з примусового стягнення заборгованості, необхідно звернутись до служби обліку і реалізації води для укладення договору реструктуризації заборгованості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також