Рівнян закликають вакцинуватись в аптеках від сезонного грипу

547 0

Ми у соцмережах:

Рівнян закликають вакцинуватись в аптеках від сезонного грипу

24 щеплення проти грипу зроблено медиками у аптеках Рівного в перший день роботи тимчасових пунктів щеплень.

Вже за перші 5 хвилин у аптеці «ВІСА», що поруч Центральної міської лікарні Рівного, трьом пацієнтам проведено вакцинацію від сезонного грипу.

- Завжди краще попередити, аніж потім боротися з наслідками хвороби. Це здоровше та дешевше для кожного. Сьогодні вакцинувались від грипу, рекомендовано це робити кожному щороку. Збережи своє здоров'я, свій час, свій бюджет! - так прокоментував вакцинацію від грипу відомий фотохудожник Олександр Харват, який також вакцинувався та зробив світлини з цього заходу. 

Прийшли на вакцинацію від грипу у перший день також патрульні поліцейські та працівники міськради Рівного.

Нагадаємо, що у двох аптеках Рівного розпочалась вакцинація від грипу безпосередньо в приміщенні аптечного закладу. Деталі, як провести щеплення за цим посиланням.

Таким методом спрощується доступність до імунопрофілактики. Адже пацієнт має можливість після огляду лікарем в аптеці, придбати вакцину та відразу ж в аптечному закладі провести щеплення не затрачаючи час на дорогу до закладу охорони здоров‘я.
В даному епідсезоні, станом на 24 листопада , в закладах охорони здоров’я Рівненської міської ради 713 осіб щепились проти грипу, серед них - понад 200 медиків.

Варто пам’ятати, що грип – це високозаразне вірусне захворювання, небезпечне через ризик розвитку важких ускладнень і загрозу летального результату. Щорічна вакцинація є найкращою профілактикою грипу, наголошує управління охорони здоров'я м.Рівне.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також