Рівнян закликають вийти на майдан, щоб засудити побиття учасників АТО

1761 1

Ми у соцмережах:

Рівнян закликають вийти на майдан, щоб засудити побиття учасників АТО

У неділю, 18 березня, на майдані Незалежності у Рівному відбудеться мітинг, на якому засудять події 3 березня під Верховною Радою та закликатимуть Петра Порошенка йти у відставку.

«Рівняни мають показати владі, що вони не скоряться її свавіллю і не дозволять принижувати людську гідність, особливо воїнів українсько-російської війни. Якщо зараз промовчимо – завтра на коліна поставлять Україну», - зазначають організатори мітингу, обласна організація «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Нагадаємо, вранці 3 березня спецпризначенці затримали протестувальників, які були у наметовому містечку на площі Конституції перед Верховною Радою з 17 жовтня минулого року. Багато мітингувальників, серед яких були і люди, які воювали на сході України, потім скаржилися на отримані травми.

- Очільники силової вертикалі намагаються виправдати побиття АТОвців тим, що вони нібито готували захоплення парламенту. Ми сприймаємо ці заяви як свідому брехню! План влади простий: показати, що будь-який мирний протест буде дискредитований, а його учасники – покарані. Вимагаємо негайно припинити репресії щодо патріотів, незгодних з політикою влади. Усю відповідальність за цей злочин ми покладаємо на його організатора – Петра Порошенка і вимагаємо його відставки, - заявив Юрій Плоский, один із організаторів протесту у Рівному та голова Рівненської обласної організації «Руху нових сил».

Мітинг у Рівному розпочнеться о 12.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також