Рівнян запрошують на благодійний фестиваль

1332 0

Ми у соцмережах:

фото сайту Крапка

Наступної неділі, 16 червня, в парку Хімік на Ювілейному відбудеться благодійний фестиваль «Рівненські пироги».

Як повідомила організаторка заходу Любов Романюк на своїй сторінці у Facebook, на території обслуговування центру первинної меливо-санітарної допомоги «Ювілейний» проживають 26 дітей з інвалідністю, які за станом здоров`я потребують підгузки. У парку будуть розміщенні благодійні скриньки, усі зібрані кошти будуть скеровані на закупівлю підгузків. Крім того, у локації Майстерня краси працюватиме Ксенія Зань. Її благодійний проект проходитиме на підтримку барбера Ольги Баранчук, яка зараз бореться із раком. Їй всього 24 роки, вона одна з перших жінок-барберів у Рівному і їй поставили діагноз «Лімфома Ходжкіна» четвертої стадії.

Разом з тим, усі охочі матимуть можливість взяти участь у благодійному розіграші та виграти роботи майстрів, які братимуть участь у фестивалі. Головний приз - квитки на концерт Івент-агенції «Мегаподія».

Також з 13:00 в парку Хімік працюватимуть лікарі КНП «Центр ПМСД «Ювілейний». Рівняни зможуть дізнатися, як захиститись від кліщів, про вакцинацію,  якою має бути «дитяча аптечка» та які ліки мають бути у сім"ї де є діти. Та поміряти тиск.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також