Рівнян запрошують на день народження Басового кута

1317 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують на день народження Басового кута

Уже найближчої неділі у Рівному святкуватимуть день народження Басового кута. Планують весело та активно, з конкурсами, забавами та призами провести цей день.

На свято із творчими дарунками завітають кращі колективи та солісти Рівного. Танцювальними композиціями захоплюватимуть лауреати Міжнародного конкурсу-фестивалю "Фестивальні Мости Парижа" Віктор Марчук та Софія Климчук, піснями зачаровуватимуть володарка гран-прі Європейського конкурсу Анна Римчук, учасник національного проекту «голос країни» NAZARIY, півфіналістка "Голос діти 5" команда «Время и стекло», півфіналістка Чорноморських ігор-2019 Дар’я Бугайчук.

До уваги шанувальників незвичайного і загадкового будуть неймовірні фокуси від Василя Сав'юка, діток розважатимуть аніматори, а також у програмі - виставка - ярмарка, щоб, святкуючи,придбати цікаві та корисні речі.

І ще одна «родзинка» свята - супер-приз від Анатолія Чугуєвця! Кому він перепаде та за яких умов – все дізнаєтеся на місці.

Відбудеться дійство 8 вересня, на Басовому куті, на перехресті вулиць Залізнична та Погоринська за «старою школою». Початок о 13.00 – не затримуйтеся, щоб не проґавити найцікавішого!

Організатори Дня Басового кута: Свято-троїцька громада УПЦ КП, ГО «Територальна громада Басів кут» та міський палац культури Рівного. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також