Рівнян запрошують на церемонію закриття міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії»

451 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують на церемонію закриття міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії»

Вже завтра о 14:00 у Рівному пройде церемонія закриття п’ятого рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії». Подія відбудеться у залі камерної та органної музики.

 У ці дні Органний зал став місцем сили та зустрічей для кіномитців, музикантів, зіркових гостей, діячів креативних індустрій та бізнесу. Ми впевнені, що кожен гість побачив та відчув щось особливе для себе - безмежне, іноді незрозуміле, хвилююче, самобутнє, рідне, по-справжньому живе.

Глядачі концерту “Кіноманія” насолоджувались справжніми музичними кіношедеврами - мелодіями Чарлі Чапліна, Леонарда Бернстайна, Ендрю Ллойда Веббера, Енніо Морріконе, Мирослава Скорика, у той час, як на екрані демонструвались уривки з легендарних кінострічок: «Вогні великого міста», «Титанік», «Джеймс Бонд. Агент 007», мюзиклу «Привид опери», фільму “Тіні забутих предків”.

Впродовж чотирьох днів тривав показ фільмів українського та закордонного виробництва у трьох номінаціях: повнометражні ігрові фільми, короткометражні ігрові та документальні фільми. Серед повнометражних глядачі переглянули: "Уроки толерантності" режисера Аркадія Непиталюка; "Бачення метелика" режисера Максима Наконечного; "Памфір" режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука; "Як там Катя?" режисерки Крістіни Тинькевич; "Щедрик" режисерки Олесі Моргунець-Ісаєнко.
На церемонії закриття відбудеться рівненська прем'єра фільму "Гамлет світла".

Головний герой — актор і режисер Іван Данілін. Він, здається, встигає всюди: керує дитячою студією й аматорською трупою в Чернівцях, грає Принца Данського в Рівненському обласному музично-драматичному театрі та влаштовує вуличні перформанси.

фото Анатолій Мізерний Анастасія Гнатюк


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також