Рівнянам показали оновлений жовтий тролейбус

3839 0

Ми у соцмережах:

Рівнянам показали оновлений жовтий тролейбус

КП «Рівнеелектроавтотранс» пустило на рейс тролейбус ЛАЗ-150 після капітального ремонту. Там повністю оновили інтер’єр.

 Про це розповів міський голова Рівного Олександр Третяк, який із секретарем міськради Віктором Шакирзяном проінспектував, як було виконано ремонтні роботи.

«При ремонті тролейбуса замінено зовнішню обшивку кузова, яка була оздоблена декоративним профілем, проведена заміна ізоляційного покриття підлоги салону, замінено всі сидіння салону тролейбуса, - йдеться в дописі очільника міста. - Також на тролейбусі було поставлено нові передні шини та замінено колесні диски, встановлено новий компресор, новий карданний вал, замінено амортизатори підвіски, встановлено нові склоочисники, поставлено нові фари, нові акумуляторні батареї та нові елементи зовнішнього освітлення, поставлено нові плафони освітлення салону. Також було виконано заміну задніх гальмівних систем.

Внутрішню частину стелі салону оздоблено якісним спеціалізованим покриттям техноплит.

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонту механічної та пневматичної системи, проведено заміну задніх гальмівних камер енергоакумуляторів, замінено регулятори положення кузова. Також замінена підлога салону водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмінієвим кутником. Після виконання робіт тролейбус був пофарбований автомобільною фарбою».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також