Рівнянам покажуть «Королів стрільців»

951 0

Ми у соцмережах:

Рівнянам покажуть «Королів стрільців»

У грудні цього року польські актори з Театру Нового завітають до Рівного. У рамках Театральних ювілейних зустрічей з нагоди 80-річчя Рівненського облмуздрамтеатру польський колектив презентує виставу «Королі стрільців».

Колектив обласного муздрамтеатру побував у польському місті Забже, який є містом-партнером Рівнщини. Там у Новому Театрі проходив ХІХ Фестиваль сучасної драматургії «Представлена реальність».

 

 

Рівненський колектив презентував глядачам постепічну драму «Старий Форд Ескорт темно-синій» за п’єсою сучасного німецького драматурга Дірка Лауке. Адже головною умовою фестивалю було те, щоб усі постановки були здійснені на основі творів, написаних після 1989 року. Режисером вистави був Юрій Паскар.

 

 

Як розповідають актори драмтеатру, того вечора переглянути виставу зібралась понад сотня глядачів. Не зважаючи на те, що актори грали українською, іноземною для поляків мовою, публіка жваво реагувала на виступ. У конкурсній програмі фесту традиційно взяли участь й різні театри Польщі, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також