Рівнянам покупатися на Шацьких озерах не вдасться

4712 0

Ми у соцмережах:

Рівнянам покупатися на Шацьких озерах не вдасться

Від сьогодні, 3 липня, у Волинській області посилюють карантин у районах з місцями масового відпочинку людей, зокрема біля водойм. Серед них і Шацький район, де забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні.


Рішення посилити контроль і карантинні заходи на території області, як повідомляє прес-служба Волинської обласної держадміністрації, було прийнято 2 липня під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС. На сьогодні Волинська область за відповідними показниками посідає 4-те місце в Україні щодо поширення коронавірусної інфекції. За останній тиждень найбільше зростання захворюваності відбулося в Шацькому районі (60,3 на 100 тис. населення) та в Луцьку (47,8), - наголосила головний державний санітарний лікар області.

Серед основних додаткових протиепідемічних заходів, які прийняли члени комісії, - проведення контролюючими органами перевірок закладів на усій території області, що надають послуги з розміщення, у тому числі баз відпочинку, майданчиків для кемпінгу, хостелів, санаторіїв, пансіонатів, літніх оздоровчих таборів тощо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також