Рівнянам пропонують подивитися на бобрів, водяне колесо і старий млин

1705 0

Ми у соцмережах:

Рівнянам пропонують подивитися на бобрів, водяне колесо і старий млин

Всіх бажаючих запрошують у «Велику пригоду», яка відбудеться на другий день Трійці, 28 травня. Так називається туристичний маршрут, частину якого покажуть у Національному природному парку «Дермансько-Острозький».

 Під час екскурсії всі охочі матимуть нагоду насолодитися неповторними краєвидами Острозької прохідної долини та Кременецьких гір з висоти Мізоцького кряжу. Екскурсанти відвідають давньоруське городище в селі Будераж; побачать водяне колесо в селі Святе; прогуляються квітуючими заплавними луками вздовж річки Збитинка.

Крім того, матимуть змогу заглянути в гості до бобрової сім'ї; поспостерігати за птахами на ставку в околицях села Мости та оглянути старовинний млин кінця 19 століття.

Початок мандрівки в понеділок, 28 травня, о 10.00 від с. Будераж Здолбунівського району. Завершення - о 15.00 в с. Мости.

Організатори рекомендують мати зі собою: зручний одяг та взуття, головний убір; дощовик про всяк випадок; захист від комах; фотокамеру, бінокль (за наявності); перекус, термос чаю, воду;

За деталями звертатися за номером телефону 097 96 123 72 (Оксана Головко).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також