Рівняни обрали найкращу книгу для юнацтва

1339 0

Ми у соцмережах:

Рівняни обрали найкращу книгу для юнацтва

У вівторок, 23 квітня, до Всесвітнього дня книги та авторського права у Рівненській обласній бібліотеці нагородили переможців конкурсу «Краща книга Рівненщини».

За допомогою опитувань, які на Рівненщині проводили впродовж року, визначили 280 найпопулярніших книг, авторами чи упорядниками яких були рівняни. Так, журі, із числа громадських діячів, журналістів, письменників, художників, бібліотекарів та істориків обрали переможців у дванадцяти номінаціях, повідомляє прес-служба обласної ради.

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський нагородив переможця у номінації «Краще видання для юнацтва» Юрія Матвійчука та його збірку поезій «Хамелеон».

Примітно, що серед переможців цьогорічного конкурсу велика кількість молодих, але вже успішних та талановитих авторів таких, як Юрій Матвійчук. За допомогою свого особливого стилю він доносить до юнацтва патріотичну та ліричну поезію, що неймовірно важливо та актуально у наш час, - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також