Рівняни підтримують «Слугу народу» та хочуть змінити Хомка

3344 0

Ми у соцмережах:

Рівняни підтримують «Слугу народу» та хочуть змінити Хомка

Соціологічна група «Рейтинг» з вересня по жовтень проводила всеукраїнське муніципальне опитування, до якого потрапило й Рівне. Вибірка склала 19200 респондентів у 24 обласних центрах.

 Якщо говорити про місцеві вибори, то 66% рівнян однозначно прийшли б на виборчі дільниці, якби вони пройшли у цю неділю.

Симпатії виборців у Рівному розділилися наступним чином: партія «Слуга народу» - 37%, «Європейська Солідарність» та «Голос» - 6% голосів , «Батьківщина» і «Свобода» - 3%, по 2% - «Партія Шарія», «Сила і Честь», «Громадянська позиція» та «Радикальна партія». 24% опитаних важко відповісти за кого вони б голосували на дільницях.


Якщо говорити про міського голову, то лише 14% рівнян вважають, що теперішнього міського голову потрібно переобрати на наступний термін, 44% сказали, що Володимир Хомко має допрацювати свою каденцію та обрати іншого голову під час наступних виборів.



10% рівнян повністю схвалюють діяльність Володимира Хомка та 26% швидше схвалюють, ніж не схвалюють.

9% рівнян цілком схвалюють діяльність Рівненської міської ради, 27% швидше схвалюють.

Окрім цього, 38% мешканців Рівного цілком схвалюють роботу президента Володимира Зеленського і стільки ж просто схвалюють.

25% рівнян повністю підтримують діяльність Уряду та 34% швидше підтримують.

27% опитаних не мають претензій до роботи Верховної Ради України, 34% швидше подобається робота парламенту, ніж не подобається.

Високий рівень підтримки у Рівному також має поліція, армія, місцеві ЗМІ та волонтери.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також