Рівняни показали, наскільки місту потрібне Дубенське кільце (ВІДЕО)

4565 0

Ми у соцмережах:

Рівняни показали, наскільки місту потрібне Дубенське кільце (ВІДЕО)

Через те, що в місті до цього часу не побудували кільце в мікрорайоні Боярка в напрямку на Дубно, на дорозі постійно виникають аварійні ситуації.

 Про це йдеться в дописі спільноти @rivne1983

Рівняни опублікували відео, зняте відео реєстратором на Боярці. Автомобіль, де він був встановлений, їхав по головній дорозі в напрямку Дубна.

Скориставшись перервою в транспортному потоці, справа іномарка здійснила поворот. За нею ж послідувала інша, водій якої не зважив на те, що повинен був уступити автомобілю, який рухався по головній дорозі.

В наслідок цього ледве не сталося зіткнення. В дописі зазначається, що якби рух був кільцевим, такої ситуації не виникло б.

Нагадаємо, раніше «РВ» писала, що можливість будівництва нової розв’язки вулиць Макарова-Дубенська розглянуть у 2020 році.

Міський голова Рівного Володимир Хомко тоді коментував:

- Рано чи пізно турбокільце на вулиці Макарова буде побудоване. Адже необхідність його будівництва підтвердили спеціалісти у Києві на спеціальній програмі. Однак у 2019 році не вистачить коштів, щоб його побудувати. Бо його специфіка така, що неможливо турбокільце будувати чергами. Потрібно будувати усе й одразу.

Нагадаємо, що міські депутати у 2019 відмовились виділяти гроші на будівництво турбокільця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також