Рівняни потрапили в ДТП на Житомирщині

3330 0

Ми у соцмережах:

Рівняни потрапили в ДТП на Житомирщині

На автодорозі Київ-Ковель у Лугинському районі відбулося лобове зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та Volkswagen Polo: на місці дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людей, 3 були доставлені до медичних закладів з травмами різного ступеня тяжкості та 3 надано медичну допомогу без госпіталізації.

- ДТП сталася близько 14.45 на 193 км автодороги «Київ-Ковель» поблизу с. Великого Дивлина, Лугинського району. За попередньою інформацією, керманич ВАЗ-2106, не впоравшись з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із Volkswagen Polo під керуванням 46-річного жителя Рівyенщини. Від отриманих травм на місці пригоди загинув 23-річний водій та 31-річна пасажирка ВАЗівки, жителі Олевського району Житомирщини. Ще двох пасажирів цього ж автомобіля, 38-річну матір та 15-річну доньку, жительок Олевщини, було госпіталізованого. Також до лікарні доставлено 24-річну пасажирку Volkswagen Polo, жительку Рівненщини. Ще трьом пасажирам цього ж автомобіля, 1978, 2008 та 2010 р.н., усі жителі Рівенщини, надано медичну допомогу без госпіталізації, - повідомляэ прес-служба поліції Житомирської області повідмоляє:

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Лугинського відділення поліції та головного управління Нацполіції в Житомирській області. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин та причин ДТП. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також