Рівняни прощались з захисниками, які загинули на Харківщині в один день

7964 0

Ми у соцмережах:

Рівняни прощались з захисниками, які загинули на Харківщині в один день

Сьогодні Рівне розділяло скорботу двох родин, які втратили більше, аніж просто рідних людей. Вони загинули в один день – 12 вересня.

Антон Кравчук – професійний військовий. Він з дитинства мріяв про військо, хотів піти шляхом батька – теж військового. Та, на жаль, ворог дозволив йому прожити так недовго. За свої 23 роки Антон бачив стільки жахіть, крові та смертей, що вистачило б не на одне життя… Але до останнього залишався Людиною – дбав про своїх хлопців, хоч і наражав себе на небезпеку.

Микола Шевчик – люблячий чоловік та батько – допомагав людям, волонтерив, а за тим і сам став частиною нашого українського спротиву. Він до останнього оберігав рідних і не розповідав, що йому довелося пережити. Його оптимізм, бажання жити і бути корисним у будь-якій ситуації надихало інших. А дружина та восьмирічний син завжди відчували себе у безпеці, бо ж поряд був тато…

- Їх серця були сповнені любові до людей, справедливості та вірності обов’язку захистити нас від ворога… Вічна слава нашим Героям, які собою закривають тисячі інших від ворожого нападу, - каже міський голова Рівного Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також