Рівняни прощатимуться у неділю з футболістом, який загинув на Херсонщині, але досі вважався зниклим безвісти

3098 0

Ми у соцмережах:

Рівняни прощатимуться у неділю з футболістом, який загинув на Херсонщині, але досі вважався зниклим безвісти

Прощання із 23-річним солдатом Володимиром Киричуком відбудеться завтра, 4 грудня, об 11.00 на майдані Незалежності в Рівному. Поховають його у рідному селі Плоска, повідомояє Рівненська міська рада.

Володимир Киричук народився у селі Плоска на Острожчині, навчався у місцевій школі, а за тим здобував вищу освіту за спеціальністю "Фізична культура і реабілітація" в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені Дем'янчука.

Працював експедитором, а останнім часом - на хлібзаводі "Рум'янець" у Рівному.

- Найбільше він любив спорт, присвячував йому багато часу, очі горіли, коли грав у футбол. Виступав за команди Верес, Звягель, ОДЕК. Футбол був його життям. Володя взагалі дуже любив рух, тому багато подорожував, не міг довго всидіти на місці, -  розповідає сестра Героя Юлія.

Війна змусила інакше подивитися на життя. Адже добрий, щирий, позитивний юнак вирішив стати на захист країни.

- Володі прийшла повістка. Він міг не йти, адже наш тато мав інвалідність, але брат вирішив інакше. Він дуже любив батьків, мого сина - свого племінника - просто обожнював, ми були дуже близькі як брат з сестрою. Володя завжди казав, щоб ми не переживали, що він обов'язково повернеться. Я приїжджала до нього, коли навчався. Ніколи не скаржився, не казав, що важко. Володя повторював: "У мене все добре, до всього в житті звикаєш... Не переживай, - продовжує Юлія.

Добрий, товариський Володимир завжди був поряд із побратимами, стояв за них до останнього. Так, зі зброєю у руках і загинув...

- Він загинув у бою 1 жовтня на Херсонщині. Коли їх евакуйовували, автівка підірвалася - тому Володя вважався зниклим безвісти. Але аналіз ДНК підтвердив, що це таки він... Мені є за ким плакати, адже втратила дуже близьку людину... - каже сестра Героя.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також