Рівняни розбетонували ділянку біля діагностичного центру і створили зелену зону

2528 0

Ми у соцмережах:

Рівняни розбетонували ділянку біля діагностичного центру і створили зелену зону

Рівненська екоактивістка Оксана Майборода подякувала усім чудовим людям, які долучилися до висадки і допомогли створити новий зелений простір з багаторічників на вулиці Драгоманова.

Вона вирішила зробити зелений простір для відпочинку людей на вулиці Драгоманова.

Спершу там вигрібали будівельне сміття з лунок, завозили ґрунт, монтували лави. Потім все гарно розпланували, порівняли, висадили рослинки та полили.

Оксана Майборода спершу подякувала за допомогу волонтерці Ользі Гордієнко, вантажникам, керівнику департаменту інфраструктури і благоустрою Руслану Гудимі за сприяння з вивезенням зібраного будівельного сміття, КП Рівненський міський трест зеленого господарства за допомогу з завезенням ґрунту та Ruslan Mullagaliev Wood Play майстерня за зручні лави та їх монтаж. 

- Чи просто розбетонувати замощену ділянку і створити зелену зону? Це насправді виклик, але його долають такі неймовірні та небайдужі люди! Вони своїм внеском створюють таке місто, яке хочуть бачити, - каже Оксана Майборода. - Марія, Олександр, Наталя, Оля, Тетяна, Ірина, Михайло, Роман, Андрій, Тетяна, Наталя, Андрій, Людмила і дітки Матвій, Євген, Поліна і хлопчик, який, проходячи повз, вирішив допомагати з бабусею, а також вдячна за підтримку від Департаменту Муніципальної варти Рівненської міської ради, садовому центру Grandiflora, Акорд Меблям та обласному клінічному лікувально-діагностичному центр імені Поліщука.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також