Рівняни скаржаться на розбитого «лежачого поліцейського» біля школи

1536 0

Ми у соцмережах:

Рівняни скаржаться на розбитого «лежачого поліцейського» біля школи

Рівняни поділилися в мережі фото розбитого "лежачого поліцейського" на вулиці Орлова, що неподалік школи № 12.

Після інциденту з ДТП, у якій збили першокласника, допис на сторінці "Вилка Мікс Рівне" у Facebook спричинив емоційну реакцію містян.

За словами начальника міського ШЕУ Віктора Климука, на цій вулиці проводили ремонт доріг і відповідальність за елементи дороги, в тому числі й за «лежачих поліцейських», несе виконавець. «Поліцейського» міг не зробити виконавець, могли розбити автомобілі чи навіть вандали.

Як тільки роботи завершаться й дорога повернеться на баланс ШЕУ, можна буде знайти виконавця й встановити нового «лежачого поліцейського». Якщо знайдуть усі необхідні матеріали, то нового «поліцейського» змонтують у п’ятницю.
Втім, як додає Віктор Климук, на тій ділянці є попереджувальні знаки. Тому причинами ДТП першочергово є недобросовісні водії та неуважні пішоходи.

У коментарях під дописом рівняни зауважували, що водії на дорогах поводяться зухвало. Дехто висловив ідею, що можна встановлювати підняті пішохідні переходи, мовляв, це той самий «лежачий поліцейський», але функціональніший.

Читайте також по темі: У Рівному хлопчика перед школою збила машина (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також