Рівняни скаржаться на зграю бродячих собак, яка нападає на людей

1138 0

Ми у соцмережах:

Рівняни скаржаться на зграю бродячих собак, яка нападає на людей

У центрі Рівного жителі кількох вулиць скаржаться на безпритульних собак, які нападають на дітей.

Про це повідомляє «ITV media group».

 Тварини блукають неподалік 15-го ліцею і неодноразово нападали на школярів. Адміністрація закладу нарікає: із початку навчального року нарахували вже п'ятьох постраждалих.

 Заступниця директора зазначає, що потерпають не лише діти, але й на працівники. 

Схожі історії розповідають і мешканці сусідніх будинків. Зокрема, рівнянка Юлія проживає у багатоповерхівці навпроти школи. Каже, що місяць тому собаки покусали її 13-річну доньку.

У «КАТП 1728» про проблему знають. Кажуть, що намагалися відловити цих собак уже кілька разів. Та зграю важко відстежити: мовляв, рівняни регулярно бачать їх у різних районах. Частину тварин вдалося стерилізувати.

Проблему міг би вирішити притулок для тварин, але у Рівному такого місця поки немає. Аби уникнути неприємностей з безхатніми собаками, зоозахисники радять рівнянам об'єднати зусилля та допомагати таким тваринам знайти господарів.

Нині ж комунальники обіцяють найближчим часом зробити ще кілька спроб по відлову бродячих псів. Для цього співпрацюватимуть з кінологами. Після стерилізації сподіваються залучити волонтерів, аби ті допомогли прилаштувати собак.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також