Рівняни у Польщі відсвяткували Світові дні туризму

1238 0

Ми у соцмережах:

Рівняни у Польщі відсвяткували Світові дні туризму

Делегація з Рівненщини на чолі з начальником управління культури й туризму Рівненської облдержадміністрації Ярославом Мельником здійснила робочий візит до Варміно-Мазурського воєдства, що в Польщі.

Цьогоріч виповнилось 15 років від початку співпраці Рівненщини з Варміно-Мазурами, а голова РОДА Олексій Муляренко і Маршалок Густав Марек Бжезін підписали План про подальшу співпрацю.

Туризм визначили одним з пріоритетних напрямків для співробітництва.

Так, рівняни взяли участь в офіційному відкритті днів туризму, яке відбулося 27 вересня у польському місті Оструда.

Після офіційних урочистостей на головному майдані міста відкрили ярмарку. На ній рівняни представили символіку нашого регіону, проводили майстер-класи та розповідали про Рівненщину:

– Ми розповідали їм про наше «Медове коло», бортництво і звісно ж Тунель кохання. Важливо привчити до думки, що Рівненщина – це область хороша для туризму і сімейного відпочинку. Разом з тим, тут ми вивчаємо польський досвід монетизації природних принад, а він свідчить про те, що потрібне велике цілеспрямоване фінансування та тривала робота, – зазначає заступниця начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Ярослава Гаврилова.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також