Рівняни з двох вулиць поскаржились «муніципалам» на водіїв, які неправильно паркуються

2497 0

Ми у соцмережах:

Рівняни з двох вулиць поскаржились «муніципалам» на водіїв, які неправильно паркуються

Інспектори департаменту Муніципальної варти Рівненської міської ради цієї суботи провели профілактичний рейд за зверненням жителів вулиці Млинівської.

Рівняни скаржилися, що по суботах, коли активно працює авторинок, розташований тут, водії паркують автомобілі з порушенням ПДР. Це ускладнює можливість пройти пішоходам та суттєво перешкоджає руху інших авто.

Інспектори відділу контролю за паркуванням відреагували на звернення, тож провели профілактичний рейд на вулицях  Млинівській та Макарова, аби виявити транспортні засоби, що порушують ПДР в частині зупинки та стоянки.

Вони провели роз'яснювальну роботу з водіями-порушниками, зокрема повідомили, що на авторинку є вільні місця, і вартість розміщення там транспортного засобу становить 50 грн.

Нагадуємо, у департаменті Муніципальної варти Рівненської міської ради наразі працює прямий номер телефону для звернень громадян. За номером телефону 067-313-83-19 можете повідомляти про порушення, реакція на які входить до повноважень Муніципальної варти. А саме:
- порушення ПДР (в частині зупинки та стоянки транспортних засобів),
- порушення правил благоустрою.

Також можете надсилати свої звернення з фото та відео на Viber або Telegram за цим же номером. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також