Рівняни здобули «бронзу» на Всеукраїнських змаганнях серед юних туристів

1037 0

Ми у соцмережах:

Рівняни здобули «бронзу» на Всеукраїнських змаганнях серед юних туристів

З 28 липня по 3 серпня на базі Центрального табору туристського активу учнів України у селі Осій Іршавського району Закарпатської області проходив ХІІ Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців. У зльоті взяли участь 15 команд з різних областей України.

Рівненщину представляла команда, яка складалась із учасників гуртка Рівненської обласної станції юних туристів. До команди увійшли Денис Маєвський, Дмитро Племянник, Іван Шокало, Владислава Мельник, Вікторія Склянчук, Яна Садова та Олена Гаврон. Були змагання з туристсько-краєзнавчого експедиційного маршруту, команди працювали у творчих майстернях, захищали звіти про пошуково-дослідницьку роботу гуртка з різних видів краєзнавства. Крім того, представляли творчі здібності, знання та вміння, які отримали на заняттях гуртків та під час участі в інших конкурсах та змаганнях, повідомляє пресслужба Рівненської обласної ради.

В результаті зльоту юні туристи Рівненщини отримали треті місця з конкурсної програми «Візитка команди», з виду «Творчі майстерні» - «Фольклор та етнографія» та «Геологічне краєзнавство». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також