Рівнянин наїхав на дикого кабана, а потім збив на смерть двох людей

2260 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин наїхав на дикого кабана, а потім збив на смерть двох людей

На Житомирщині поліція розслідує обставини ДТП із загибеллю двох людей, яка сталась 7 вересня близько 23:50 на 189 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Соколів Курненської громади.

Попередньо встановлено, що 27-річний мешканець м. Рівного, рухаючись автомобілем «Mitsubishi – L200», скоїв наїзд на дикого кабана, який лежав на проїзній частині. Унаслідок цього транспортний засіб виїхав за межі автошляху та зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi Pajero Sport», що стояв на узбіччі, та здійснив наїзд на людей, які знаходились біля нього. Після цього «Mitsubishi – L200» потрапив у кювет та перекинувся.

28-річний водій «Mitsubishi Pajero Sport», житель м. Харкова,  та 46-річна жителька Київщини, яка була пасажиркою цього авто, загинули на місці події.

Водія другого автомобіля з травмами було доставлено до Звягельської лікарні.
 

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідчі просять всіх, хто був свідком та очевидцем вказаної ДТП, або ж можуть володіти інформацією, що може становити бути важливою для встановлення обставин, звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області, за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар 5/37, або за номером телефону (0412) 407-203 чи 102. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також