Рівнянин просить депутатів та Зеленського врятувати з полону захисника-«айдарівця»

557 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин просить депутатів та Зеленського врятувати з полону захисника-«айдарівця»

Жителі громади мають 40 днів, щоб підтримати таку електронну петицію.

Юрій Павленко просить міську владу Рівного звернутися до президента України, щоби той посприяв звільненню з російського полону воїна Віталія Грузинова:

- Ми, громадяни України, звертаємося до Вас із проханням вжити заходів для звільнення з полону нашого співвітчизника Віталія Грузинова. Віталій був активним учасником Революції Гідності, брав участь в АТО як боєць добровольчого батальйону "Айдар".  Не пізніше 11 березня 2022 року, під час виконання бойового завдання поблизу м. Волновахи, Віталій Грузинов був взятий у полон російськими окупантами. На момент захоплення він перебував на військовій службі за контрактом, укладеним до початку повномасштабного вторгнення. Наразі відомо, що його утримують та судять у Ростові-на-Дону.

У своєму зверненні Павленко закликає очільника держави використати всі можливі дипломатичні та правові механізми для звільнення Віталія Грузинова з полону.

Нагадаємо, щоб петиція потрапила на розгляд міської влади, вона має набрати не менще 250 підписів. Наразі за неї проголосували двоє людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також