Рівнянин розбещував неповнолітніх з двох областей України та розповсюджував світлини з порно

2128 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин розбещував неповнолітніх з двох областей України та розповсюджував світлини з порно

Працівники відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області під час проведення практичного етапу профілактичних заходів під умовною назвою «Павутина» припинили протиправну діяльність 35-річного жителя Рівненської області.

Чоловік у соціальних мережах підшукував неповнолітніх дівчат з Волинської та Рівненської областей та спілкувався з ними через месенджери. Під час листування фігурант здійснював інтелектуальне розбещення малолітніх осіб, спонукав та вимагав створення порнографічного контенту за їх участю. Зловмисник шантажував неповнолітніх, окрім цього, він надсилав фото своїх статевих органів та відеозаписи порнографічного характеру, завантажені з Мережі.

Працівники кіберполіції провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання та місцем роботи зловмисника. Зокрема, у мобільному телефоні фігуранта виявлено листування з 10-ма неповнолітніми дівчатами.

 

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Заходи проводились під процесуальним керівництвом Луцької окружної прокуратури, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також