Рівнянин розбив «BMW», а його знайомий кричав копам: «Не повишайте на мене голос!» (ВІДЕО)

14104 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин розбив «BMW», а його знайомий кричав копам: «Не повишайте на мене голос!» (ВІДЕО)

У Рівному біля ТРЦ «Екватор» сталася ДТП, на яку виїздили патрульні поліцейські. Молодик в стані сп’яніння намагався принизити правоохоронців. За це отримав два адмінпротоколи.

 Як повідомляється в спільноті rivne_1283:

«Ніч на 13 квітня. Вулиця Вербова. Компанія відпочивала на парковці ТРЦ "ЕКВАТОР". Власник авто BMW 5 (E60) ненадовго відлучився, і залишив ключі від авто своїм друзям. Ті, не довго думаючи вирішили покататись, в результаті розбили авто, та втекли. Згодом повернулись, і були затримані працівниками поліції».

Проте в патрульній поліції розповіли, як було насправді.

За словами речниці патрульної поліції Рівненщини Оксани Юрченко, «BMW 5» врізався в дорожній знак:

- Патрульні на місці склали два адміністративні протоколи - на власника авто за вчинення ДТП та залишення ним місця події.

На місці також спостерігалося скупчення людей. Молодь поводила себе неадекватно. Один чоловік 1998 року народження поводився агресивно та вживав нецензурну лексику. На відео це зафіксовано. Тому поліцейські його затримали. Освідування показало, що чоловік був у стані сп’яніння.

На нього було складено два адміністративні протоколи: за дрібне хуліганство та появу в нетверезому стані в громадському місці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також