Рівнянин «Шкодою» підбив на Житомирщині «Мерседес»

817 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин «Шкодою» підбив на Житомирщині  «Мерседес»

25 вересня після півночі на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Шкода» та «Мерседес», що рухалися у попутному напрямку. У результаті водії обох транспортних засобів отримали травми та доставлялись до лікарні.

Повідомлення про ДТП на автодорозі у с. Дідовичі до поліції надійшло близько 00:09.

Поліцейські попередньо з’ясували, що 26-річний водій легковика, житель м. Рівного, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не дотримав безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем «Мерседес Бенц», що їхав попереду. За його кермом перебував 19-річний житель м. Дніпра. Від удару бус перекинувся.

Водії обох автомобілів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлялись до місцевої лікарні. Після отримання необхідної першочергової медичної допомоги водії залишили установу.

Відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляє: поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває встановлення усіх обставин.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також