Рівнянин викрав чуже авто, щоб поїхати випити кави

1253 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин викрав чуже авто, щоб поїхати випити кави

21-річному рівнянину повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом.

 У поліції повідомляють, що вчора близько шостої ранку 68-річний рівнянин повідомив про те, що його мікроавтобус «Mercedes-Benz Vito» викрали зі стоянки на вулиці Гагаріна.

Йому про підозрілі дії повідомив охоронець, який помітив, що на стоянку прийшли дві особи, а виїхало три авто. 

 За отриманим орієнтуванням патрульні виявили викрадений автомобіль на перехресті вулиць Костромська-Гагаріна-Льонокомбінатівська. Новий 21-річний «власник» перебував за кермом із явними ознаками наркотичного сп’яніння та пояснити, чий мікроавтобус — не зміг.

На рівнянина склали адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння, без відповідних документів, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські встановили, що в залишеному на парковці авто водійські дверцята були незамкнені, а ключі знаходилися у салоні. Цим і скористався зловмисник. До того ж, як з’ясувалося, він працював сторожем на цій же стоянці. Із його слів, всього лиш хотів випити кави і повернути авто на місце.

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків і крадіжки. Тепер йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також