Рівнянин сплатив понад сто тисяч аліментів, аби поїхати за кордон

1339 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Житель Здолбунова вісім років не сплачував аліменти для свого сина. Проте після того, як у рамках ініціативи Мін’юсту «Чужих дітей не буває», йому заборонили виїжджати за кордон та керувати автомобілем, чоловік сплатив 109 296 гривень заборгованих аліментів

Начальник Здолбунівського районного відділу ДВС Микола Черпак розповів:

Обмеження у праві виїзду за межі України чи не найбільше подіяло на чоловіка. Адже його робота пов'язана з транспортними перевезеннями за кордон. А борг зі сплати аліментів завадив би йому це зробити. Тож після отримання постанов про обмеження боржник сплатив заборгованість.

Як зазначила начальниця Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук, винесення державними виконавцями постанов про обмеження найбільше стимулюють боржників ліквідовувати заборгованість зі сплати аліментів.

Нагадаємо, що стягнення аліментів на користь дітей, які живуть в неповних сім’ях, пріоритетний напрямок роботи Рівненської юстиції . Зокрема, з початку року державні виконавці вже стягнули 85 млн грн аліментів на користь майже 11 тисяч дітей.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також