Рівнянин став рекордсменом у 4 роки

1343 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин став рекордсменом у 4 роки

Михайлик Парфенюк з Рівного — дитина-вундеркінд. У свої 4 роки він знає і може назвати емблеми 250 марок автомобілів. Його ім'я днями внесли до Книги рекордів України.

Ярослава Парфенюк, мама Михайлика, розповіла, що син у 2,5 року вже почав рахувати, а в 3 — навчився читати. При цьому, зазначає рівнянка, це не заслуга якихось особливих методів виховання та розвитку. Просто він — обдарована дитина. Пізніше Михайлик почав цікавитися автомобілями, їхніми моделями та емблемами. — Спершу ми вивчали марки автомобілів, гуляючи на вулиці, проте коли він вивчив уже всі найпопулярніші, почали вишукувати нові та інформацію про них в Інтернеті, — розповіла п.Ярослава. - На сьогодні Михайлик знає вже не тільки емблеми марок автомобілів, а й їхні старі та нові моделі, сучасні модифікації. Причому навчання і запам'ятовування дається синові легко і без будь-якого примусу. Тож Ярослава подала заявку до Книги рекордів України. Адже попередній рекорд встановив два роки тому чотирирічний Єгор Долбін з Черкаської області, який назвав 59 марок авто. — Коли Ярослава до нас звернулася і сказала, що дитина знає 250 емблем, ми не повірили, вважаючи це за помилку, — розповіла представниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова. - І спочатку вона отримала від нас відмову. Проте Ярослава не здалася і надіслала нам величезний список емблем, які знає чотирирічна дитина. Ми були вкрай здивовані і вражені. Тож одразу зареєстрували її заяву.

рекордсмен Парфенюк (61)

14 січня в обласній бібліотеці Рівного представники Книги рекордів України прийняли «іспит» у Михайлика Парфенюка. Хлопчик був зосередженим та спокійним, незважаючи на спрямовані на нього камери. І показав прекрасний результат — 253 названі ним марки автомобілів за емблемами. Він отримав звання «Наймолодший знавець емблем автомобілів». На прохання назвати серед них найбільш улюблену Михайлик заявив: — Найбільше мені подобається «Додж Вайпер», але зараз ми з татом поки що їздимо на «Ніссан Максіма».

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також