Рівнянин у себе в дворі вирощував двометрові коноплі

1558 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин у себе в дворі вирощував двометрові коноплі

У суботу, 27 липня, близько другої ночі на вулиці Басівкутській у Рівному патрульні зустріли підозрілого чоловіка, який ішов вулицею з металевим предметом. Побачивши патрульний автомобіль, він швидко змінив напрям руху та зайшов за паркан приватного помешкання.

Правоохоронці вирішили поспілкуватися з чоловіком та рушили за ним. 29-річний чоловік повідомив, що є охоронцем помешкання та покликав 72-річного власника, який дозволив зайти на подвір’я. При поверхневій перевірці в одного з чоловіків у задній кишені інспектори виявили предмет, ззовні схожий на пістолет. Пізніше з’ясувалося, що він був газовий. Однак дозволу на зберігання та носіння зброї у 29-річного рівнянина не було.

З дозволу власника патрульні оглянули територію подвір’я та виявили за поліетиленовою огорожею посів рослин зеленого кольору, схожих на коноплі, висотою близько 1,80 - 2 метри. Патрульним чоловік розповів, що вирощує рослини для власного вжитку.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та інспектора з контролю за обігом зброї. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 310 КК України (Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також