Рівнянин вбив товариша, а тіло викинув через тиждень на смітник

3002 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

27 березня суд обрав запобіжний захід 33-річному рівнянину, якого підозрюють в умисному вбивстві товариша. Найближчі 60 діб він проведе під вартою, без визначення розміру застави.

За даними слідства, 26 березня на території полігону побутових відходів, що біля Рівного, у зачиненій валізі виявили тіло 47-річного рівнянина. Правоохоронці встановили, що двоє товаришів ще тиждень тому розпивали разом алкоголь. Під час застілля в квартирі молодшого з чоловіків між ними виникла суперечка. Підозрюваний завдав удари ножем в шию потерпілого, від яких той помер на місці.

Отямившись після скоєного, чоловік нічого іншого не вигадав, як прожити з тілом померлого майже тиждень, а потім помістити його до валізи і викинути на смітник біля будинку.

За словами підозрюваного, він вбив товариша у ході оборони, бо той раптово і безпідставно намагався ножем вдарити власника квартири. Вихопивши ніж, він першим завдав ударів.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського районного управління поліції. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, повідомляє Рівненська окружна прокуратура.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також