Рівнянин відповість за те, що примотав підлітка до стовпа за пляшку води

2809 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин відповість за те, що примотав підлітка до стовпа за пляшку води

27-річному продавцю одного з магазинів міста повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі людини. 19 березня він спіймав на дрібній крадіжці 14-річного хлопця - той поцупив одну пляшку солодкої газованої води. Чоловік вирішив провчити підлітка, не дочекавшись приїзду поліції: примотав його до стовпа на зупинці в районі "Політону" скотчем, наче мародера. Ще й виклав відео свого вчинка у соцмережі. Неповнолітнього звільнили перехожі.

Тоді ця ситуація обурила багатьох рівнян, які вважали, що продавець вчинив жорстоко. Зокрема, за хлопчину вступився начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, а згодом на своїй сторінці у соцмережі оприлюднив вибачення продавця.

Тим не менш, за свій вчинок продавець тепер відповідатиме перед законом. Про підозру за ч. 1 ст. 146 КК України повідомлено за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури. Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в області. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також