Рівнянин виготовляє паперові тролейбуси

755 0

Ми у соцмережах:

 Рівнянин виготовляє паперові тролейбуси

11-річному рівнянину Артему, котрий власноруч виготовляє паперові моделі тролейбусів, пощастило потрапити на технічний рейс тролейбуса "Шкода-9Тр", бо старенькі "дев'ятки" вже не працюють з пасажирами, але у мирному майбутньому обов'язково додадуть плюс до туристичної привабливості міста Рівне.

Тролейбусне господарство - це не тільки техніка, але й люди. Вірніше, це насамперед люди, адже без них ні техніка не поїде, ні пасажир не буде задоволений. А той факт, що на світі є хлопці та дівчата, котрі люблять тролейбуси тільки тому, що вони є, і взагалі може комусь видатися дивним.

Любителі транспорту зазвичай починають цікавитися ним з досить юного віку, а далі кожен обирає власний життєвий шлях: їхня професія може бути або зовсім не дотичною до галузі, або... Наприклад, з часу першої у Рівному "конференції фанатів" вже минуло понад 14 років, і багато з них вивчилися на економістів, містопланувальників, науковців, і навіть керівників транспортних підприємств, а об'єднало їх якраз спільне хоббі .

У Рівне завітали гості: з Харкова (керівник інтернет-порталу "Харків Транспортний"  Вадим Пудовкін) та Луцька (юні ентузіасти Андрій та Сергій), а також 11-річний рівнянин Артем., котрий власноруч виготовляє паперові моделі тролейбусів, які дуже схожі на справжні. Їх цікавили тролейбуси.

- Приємно, що молоді люди виявляють живу цікавість до нашої роботи. Це значить, що у тролейбусів Рівного є майбутнє, і творіння його - справа наших спільних зусиль, - так прокоментували появу молодих людей, яке мають спільне хоббі, в КП Рівнеелектроавтотранс.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також