Рівнянин виграв суд проти заправки за неякісне пальне

11204 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин виграв суд проти заправки за неякісне пальне

Юрій Пантелєєв, який подав до суду на заправку «БРСМ», що на вулиці Костромська в Рівному, виграв суд.

 Нагадаємо, рівнянин судиться із заправкою вже другий рік поспіль. Стверджує, що газ, який залили в його бак на цій АЗС, був неякісним і через це зіпсувався його автомобіль. У 2018 році  обидва суди — міський та апеляційний — винесли рішення не на його користь. Наразі справа перебуває у Верховному Суді на розгляді. У тому позові вимагав лише грошової компенсації за витрачені кошти на пальне — це тисяча гривень. А потім подав до суду ще раз — тепер вже з вимогою грошової компенсації за завдану моральну шкоду. І оцінив її у три мільйони гривень, мотивуючи тим, що витратив багато часу і нервів на те, щоб ліквідувати неполадки свого авто та зібрати необхідні докази: усі чеки, підготувати документи, знайти свідка, проконсультуватися.

Перше засідання по цій справі відбулося в середині лютого. Відповідач тоді на нього не з’явився і рішення не було винесене через технічну неможливість переглянути всі докази. 27 лютого відбулося друге судове засідання, на яке цього разу з’явився і представник відповідача – адвокат.

Суддя частково задовольнила позов, присудивши відповідачеві заплатити 1500 грн. матеріальної шкоди та всього лише 1000 грн. моральної. Проте Юрія Пантелєєва це не засмутило. Чоловік каже, що радий і такому рішенню, яким доведено його правоту в спорі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також