Рівнянин викрав з магазинів 167 плиток шоколаду та взуття

2333 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин викрав з магазинів 167 плиток шоколаду та взуття

Сьогодні слідчі Рівненського районного управління поліції повідомили 37-річному рівнянину про підозру у скоєнні крадіжок та грабежах, вчинених в умовах воєнного стану. Своїми протиправними діями він завдав торговельним закладам збитку на загальну суму понад сім тисяч гривень. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Цьогоріч 15 березня із магазину на вулиці Пересопницькій у Рівному злодій, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, викрав із полиці магазину 65 плиток шоколаду на загальну суму 2050 гривень.

 

У цей же заклад повторно він навідався за два дні — 17 березня. Пересвідчившись, що поряд нікого немає, взяв 102 плитки шоколаду, металевий термос та пройшов повз касу, не сплативши за товар. Протиправні дії покупця викрила охоронниця закладу, однак законні її вимоги оплатити товар він проігнорував і, штовхнувши жінку, втік. Своїми умисними діями цього разу завдав збитків на суму 2867 гривень.

Потому «любитель шоколаду» заходив у цей же магазин ще двічі.

Проте солодощами чоловік не обмежився та через кілька днів викрав дві пари фірмового взуття із магазину в центрі Рівного загальною вартістю майже дві тисячі гривень.

Відомо, що потрапляє у поле зору поліцейських зловмисник не вперше: наразі на розгляді суду перебувають кримінальні провадження по обвинуваченню його у вчиненні майнових злочинів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також