Рівнянина, який з балкона застрелив двох перехожих, у колонію не відправлять, бо він хворий

3835 0

Ми у соцмережах:

Рівнянина, який з балкона застрелив двох перехожих, у колонію не відправлять, бо він хворий

У 48-річного мешканця Рівного, який на початку березня застрелив двох перехожих, виявили психічне захворювання. Згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, чоловік страждає на недугу, внаслідок якої не може усвідомлювати своїх дій.

У Рівному слідчі направили до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох осіб.  Досудове розслідування здійснювала група слідчих Рівненського райуправління поліції.

Нагадаємо, 4 березня близько 13-ї год. 48-річний рівнянин, перебуваючи на балконі квартири на вулиці Костромській у Рівному, здійснив не менше двох пострілів із мисливської рушниці у 36- та 27-річних жителів Рівного. В результаті отриманих тілесних ушкоджень чоловіки померли на місці події.

У  рамках кримінального провадження, відкритого за пунктом 1 частини 2 статті 115 КК України, слідчі повідомили зловмисникові про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід -  тримання під вартою.

Під час досудового розслідування було проведено комплекс слідчих дій та призначено ряд експертиз, зокрема й судову психолого-психіатричну. Відповідно до висновку останньої — підозрюваний страждає на психічне захворювання, не може усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За результатами зібраної доказової бази слідчі направили до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру - госпіталізації до психічного закладу із суворим наглядом.

Читайте також:

Рівнянин з балкона почав стріляти по людях – двоє вбитих (ФОТО)

За умисне вбивство двох перехожих рівнянина посадили до ізолятора тимчасового тримання

Обрали запобіжний захід рівнянину, який застрелив двох людей


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також