Рівнянин за допомогою магніта крав газ

2199 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

За перше півріччя 2021 року фахівці служби економічної безпеки АТ «Рівнегаз» провели понад 250 перевірок об’єктів промисловості. За їх результатами – складено 54 актів про порушення.

Загалом цьогоріч викрито 78 порушень споживання природного газу. Було зафіксовано несанкціоновані врізки до мережі газопостачання, невідповідність проектній документації або її відсутність, втручання в роботу засобу вимірювальної техніки.

Крім цього, працівники служби економічної безпеки викрили споживача, який зупинив лічильник за допомогою магнітного поля, а один із комунально-побутових об’єктів вирішив самовільно провести реконструкцію і переніс підземний газопровід без проектної документації. Також деякі споживачі «додумуються» самовільно відновлювати газопостачання після механічного від’єднання.

АТ Рівнегаз нагадує: що несанкціоноване споживання блакитного палива не лише наносить суттєві матеріальні збитки, але й загрожує здоров’ю та життю оточуючих. Адже незаконні підключення до газопроводу споживачі проводять із грубим порушенням Правил безпеки систем газопостачання та наражають на небезпеку себе та родину. В місцях самовільних врізок через нещільність з’єднання труб виникають витоки газу, що може призвести до вибухів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також