Рівнянин замінив газову плиту, і в оселі на Гагаріна сталась пожежа

1195 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин замінив газову плиту, і в оселі на Гагаріна сталась пожежа

1 вересня о 22.30 годині на аварійно-диспетчерську службу 104 надійшов виклик про пожежу на вулиці Гагаріна, 77, у Рівному.

Виклик надійшов із диспетчерської ДСНС в області. Власниця квартири, яка з вулиці побачила вогонь в помешканні, самотужки погасила полум’я та перекрила газовий кран на обладнанні.

Аварійна бригада оперативно виїхала на місце події. Газовики обстежили газові прилади, що частково були пошкоджені вогнем. Достеменно про причину загорання не відомо. Ймовірно, відбувся витік газу через нещільність під’єднання гнучкого рукава. За свідченням господині, попередній власник у помешканні замінив газову плиту без дотримання Правил безпеки систем газопостачання. На щастя, обійшлося без жертв. Варто зазначити, що до моменту аварії власниця квартири про витік газу до АДС не зверталася.

АТ «Рівнегаз» вкотре просить не проводити самостійно ремонти та заміну газового обладнання та не наражати на небезпеку себе та своїх ближніх. Газ може бути як добрим та надійним другом, так і небезпечною речовиною. Подібні роботи повинні здійснювати фахівці організацій, які мають дозвіл на виконання таких робіт. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також