Рівнянин знайшов біля сміттєвих баків чуже авто, вивіз евакуатором і продав

1793 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин знайшов біля сміттєвих баків чуже авто, вивіз евакуатором і продав

Слідчі Рівненського районного управління поліції закінчили досудове розслідування і скерували до суду матеріали кримінального провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. 35-річному обвинуваченому загрожує до п'яти років позбавлення.

У користування автомобіль «Daewoo Lanos» 36-річний рівнянин взяв у свого знайомого. Оскільки потреби в поїздках не було, транспортний засіб залишив припаркованим на вулиці Соборній неподалік багатоповерхівки. Та вже третього листопада його не виявив і звернувся до поліції.

 

Поліцейські розшукали транспортний засіб. Як пояснив 35-річний рівнянин, який проживав неподалік, він вирішив, що припаркованим біля сміттєвих баків авто ніхто давно не користується, отож воно нікому непотрібне. Він замовив евакуатор, яким вивіз транспортний засіб на одну із стоянок міста. Там і продав його за 2 тисячі гривень, наголосивши, що документів на нього немає.

 

Автомобіль повернули власнику, а 35-річному рівнянину, який потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства, слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 30 листопада, кримінальне провадження із обвинувальним актом скерували на розгляд суду.

Обставини, які пом’якшують обвинуваченому покарання — щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину. Втім, санкція інкримінованої йому статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також