Рівнянин звинуватив знайомого у крадіжці, а той вдарив його ножем у живіт

540 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин звинуватив знайомого у крадіжці, а той вдарив його ножем у живіт

Поліцейські оперативно затримали зловмисника за ножове поранення рівнянина. 52-річного жителя обласного центру, який майже 20 років провів за гратами, зокрема й за убивство, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

До поліції 24 серпня звернувся 40-річний мешканець Рівного та повідомив, що із незамкненого підсобного приміщення приватного підприємства на вулиці Білій хтось викрав його велосипед. Як доказ — надав правоохоронцям відео із камер спостереження. На них заявник нібито упізнав 52-річного рівнянина, який там раніше підпрацьовував.

Працівники поліції розпочали пошуки зловмисника. А вчора, 26 серпня, 40-річний рівнянин на вулиці Жуліо Кюрі побачив ймовірного крадія свого велосипеда та вирішив поспілкуватися з ним. Між чоловіками виникла сварка, потому шарпанина, під час якої 52-річний чоловік наніс 40-річному удар ножем в живіт та втік з місця події.

Із проникаючим пораненням черевної порожнини потерпілого госпіталізували до лікарні.

Упродовж двох годин оперативники розшукали зловмисника на одній із вулиць Рівного. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження.  Крім того, підозрюваного перевіряють на причетність до вчинення крадіжки велосипеду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також