Рівнянина покарали за зберігання дитячого порно

601 0

Ми у соцмережах:

Фото: Interpol

Рівненський міський суд виніс вирок місцевому жителю за зберігання дитячої порнографії. На ноутбуці чоловіка правоохоронці вивили 134 файли з забороним контентом, які він завантажив для власного використання

Як йдеться у вироку суду, цьогоріч у травні правоохоронці провели санкціонований обшук у помешканні рівнянина Дмитра Білецького, під час якого виявили на його ноутбуці 134 файли з дитячою порнографією. За даними слідства, обвинувачений завантажив фото та відеозаписи з інтернету й зберігав на флешці, повідомляє ZAXID.NET .

Рівнянин свою вину визнав і щиро розкаявся. Розповів, що зберігав дитячу порнографію для власного використання без мети збуту чи розповсюдження.

Суддя Петро Денисюк визнав Дмитра Білецького винним за ч.1 ст.301-1 КК України (умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження) й призначив два роки пробаційного нагляду. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також